Dragi colegi,

Stimați invitați,

 

Vă așteptăm la cea de a XIX -a  Ediție a Conferinței Naționale de Psihologie Industrial-Organizațională ”Horia D. Pitariu”, eveniment organizat de Asociaţia de Psihologie Industrială şi Organizațională (APIO) și Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației (Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași) în perioada  9-11 Mai 2019, la Iaşi, România.

Cea de a XIX -a ediție a conferinței are ca temă principală  „Impactul tehnologiei asupra muncii”  propunându-vă să analizăm împreună modul în care schimbările tehnologice recente antrenează modificări în raporturile sociale și profesionale și cum aceste modificări afectează practicile din domeniul psihologiei organizaționale și managementului resurselor umane.

Continuând tradiția conferințelor APIO, oferim practicienilor și viitorilor practicieni o serie de workshop-uri de formare a competenţelor profesionale relevante pentru domeniul psihologiei resurselor umane. De asemenea, și în acest an continuăm seria de prezentări state-of-the-art în Romania, ca oportunitate de a cunoaște activitatea de cercetare științifică a unor experți romani și de a fixa informațiile cheie referitoare la teme majore de  cercetare din domeniul organizațional. Schimburile de idei de cercetare și de bune practici validate științific se  vor realiza în cadrul  sesiunilor de  comunicări științifice  iar temele  dilematice, cele care pot fi subiect de analiză vor fi abordate în cadrul paneluri de dezbateri / mese rotunde.

Invitatul special al ediției din acest an este Prof. José M. Peiró  (Universitatea Valencia și membru al Institutului de Cercetare în Psihologia Resurselor Umane, Dezvoltare Organizațională și Calitatea Vieții la Locul de Muncă (IDOCAL). Acesta va prezenta o prelegere cu titlul Digitalization and the future of work: Implications for the future of W&O Psychology “

Detalii despre  modalitatea de înscriere și de înregistrare a lucrărilor științifice, taxe și programul conferinței găsiși pe site-ul conferinței (http://conferinta.apio.ro/) sau prin intermediul link-urilor de mai jos.

Dacă doriți să primiți informații ”la zi” despre Conferința APIO și să beneficiați de reduceri și participarea gratuită la diverse ateliere din cadrul conferinței, puteți solicita calitatea de  membru APIO (titular sau aderent). Mai multe detalii despre procedura de aderare la APIO puteți solicita prin e-mail la adresa secretar@apio.ro.

Vă așteptăm la Iași cu speranța că, în cele trei zile ale conferinței, vom momente trăi momente profesionale și personale deosebite!

Echipa de organizare a Conferinței APIO

Președinte APIO  – Prof. univ. dr. Ticu CONSTANTIN