Invitație Conferința APIO 2020


Stimați invitați,

Vă așteptăm la cea de a XX -a  Ediție a Conferinței Naționale de Psihologie Industrial-Organizațională ”Horia D. Pitariu”, eveniment organizat de Asociaţia de Psihologie Industrială şi Organizațională (APIO) și Facultatea de Psihologie și Științele Educației (Universitatea Transilvania din Brașov) în perioada  21 – 23 mai 2020, la Brașov, România.

Evenimentul va avea loc în Aula „Sergiu T. Chiriacescu” a Universităţii Transilvania din Braşov, strada Iuliu Maniu nr. 41 A.

A XX -a ediție a conferinței are ca temă principală  „Antreprenoriatul – provocări pentru Psihologia I / O” .

Continuând tradiția conferințelor APIO, oferim practicienilor și viitorilor practicieni o serie de workshop-uri de formare a competenţelor profesionale relevante pentru domeniul psihologiei resurselor umane. De asemenea, și în acest an continuăm seria de prezentări state-of-the-art în Romania, ca oportunitate de a cunoaște activitatea de cercetare științifică a unor experți romani și de a fixa informațiile cheie referitoare la teme majore de  cercetare din domeniul organizațional. Sesiunile de comunicări științifice, panelurile și mesele rotunde vor fi prilejuri pentru schimburi de idei de cercetare și de bune practici validate științific.

Invitatul special al ediției din acest an, Prof. Christian KORUNKA (Universitatea  din Viena), va prezenta o prelegere cu titlul “Intensification and flexibilization as important trends in the current world of work “

Detalii despre  modalitatea de înscriere și de înregistrare a lucrărilor științifice, taxe și programul conferinței găsiși pe site-ul conferinței (http://conferinta.apio.ro/) sau prin intermediul link-urilor de mai jos.

Dacă doriți să primiți informații ”la zi” despre Conferința APIO și să beneficiați de reduceri și participarea gratuită la diverse ateliere din cadrul conferinței, puteți solicita calitatea de  membru APIO (titular sau aderent). Mai multe detalii despre procedura de aderare la APIO puteți solicita prin e-mail la adresa secretar@apio.ro.

Vă așteptăm la Brașov, cel mai frumos oraș din România, pentru a face un bilanț al realizărilor noastre științifice, a ne reîntâlni, pentru a ne bucura de prezența unor personalități marcante ale psihologiei.

Comitetul de organizare  APIO 2020

Președinte APIO  – dr. Marian POPA